28 september

vilken fredag och lördag jag haft. började med gym och att hoppa på fel tåg TVÅ gånger igår innan jag väl kom till jobb. slutade kl 8 imorse och åkte hem, städade och vilade lite innan pappa och jag begav oss iväg på en pappa-dotter-leta-bil-tur och visst hittade jag mig en bil. en 206cc som jag trånat så länge efter och nu är den min!
På kvällen kom min efterlängtade vän hit och vi snackade oss igenom många timmar och tog igen många samtal sedan vi tog studenten i juni.
helt otroligt att det snart är 4 månader sedan man sprang runt som en galning och hade så fruktansvärt kul! verkligen en dag att minnas!
nu har jag tänt lite ljus på mitt rum och väntar på att föräldrarna ska ringa och vilja bli hämtade innan jag får somna. imorgon väntar ett 24h's pass på jobbet men efter en dag som denna känns det helt okej!
Puss;F








26 septembee

ligger nerkrupen hos farmor för första gången på många år. har lånat hennes bil ett par dagar och körde hit efter träningen och har haft det riktigt mysigt. känns nästan som när man var yngre..
har jobbat hela dagen och körde direkt till gymmet. Alltså har min dag inte varit alltför intressant. godnatt!!
puss; F

frusen och trött

ligger nerkrupen i sängen med täcket upp över hakan. att frysa och vara trött är ingen bra kombination. passet på gymmet gick förvånadsvärt bra med tanke på träningsvärken sedan igår men passet som väntar imorgon tror jag lär bli värre. bara att bita ihop!!
när jag kommit hem och fått i mig lite mat filade och målade jag naglarna. blev en enkel manikyr idag med lite skimrande toppar och klarlack. efter att ha träffat daniel en liten stund körde jag hem. kände mig lite hängig och är rädd att en förkylning är pågång tyvärr...
har tittat runt efter en bil och gud vad svårt det är att hitta någon som faller mig i smaken. det ska vara storlek, skick, mätarställning och såklart priset. tänkte köpa en billig bil och spara mina pengar till något roligare men vill ju inte ha något skit. haha.
godnatt på er!
Puss;F





25 september

Myser med cookie och laddar upp för ett nytt hårt pass på gymmet. Gick en lång powerwalk i solen imorse och även om det inte är många grader ute var det riktigt skönt och framförallt uppfriskande!
Puss;F


Höstens hårtrender

Jag gjorde ett liknande inlägg förra hösten och en del hänger i även i år. Här kommer tre hårtrender som kan inspirera och piffa till den allra enklaste outfit! 
 
Den låga hästsvansen är ännu lite hetare denna hösten och för er med långt hår är detta absolut en av "it" lookerna. Svansen får gärna vara slarvig och yvig men även stramt och rakt är superhett. Om man vill variera sig ännu lite mer är ett bra tips att använda flätor på olika sätt.
 
 
Den djupa snedbenan kommer tillbaka och utmanar mittbenan som varit modern under en tid. Bäst i höst är de spikraka djupa snedbenorna på ett långt svall. Men att använda en djup bena, rak eller sick-sack när man sätter upp håret är absolut inte fel det heller!! 
 
 
 
 
Ett tredje tips inför hösten och som inte funnits med så länge är att ta fram sin inre punkstil. Denna trend är lite mer för den vågade men man kan även göra det lite diskret. Använd löshår i olika former, luggar och flätor är toppen! Och löshårstrensar i färg är ännu bättre! Att sätta till en slinga i någon speciell färg för en kväll, oavsett om man har håret utsläppt eller uppsatt. Det piffar till vilken look som helst och är jättelätt och är ingenting som tar en massa tid. Du väljer själv hur avancerat du vill göra det. 
Vill man inte sätta punkstilen i håret kan man även använda inspirationen i accessoarer eller make-up. 
 
 
 
 
 
Det roliga med dessa tre trender är att det är lätt att blanda dem och ta fram det man tycker bäst om med dem! Men satsa på mycket färg och accessoarer som sticker ut för dig som vågar och en snäll stram, låg hästsvans eller fläta för den blyga! Låt fantasin flöda, den är det enda som kan stoppa dig!! 
Puss; F
 
 
 
 
 
 

24 september

Sitter i soffan hemma hos Daniel och är totalt mör i heeeela kroppen. Efter att ha jobbat första dagen efter semestern blev det direkt till gymmet och köra järnet! Körde hårdare än på länge och det kommer kännas imorgon! Speciellt med tanke på att det är två veckor sedan jag tränade sist. 
Har som sagt jobbat hela dagen och det var faktiskt skönt att vara tillbaka och det ska bli skönt att komma in i lite rutiner igen. Borta bra men hemma bäst, som det sägs! 
Har precis stoppat i mig lite kvarg för att tillföra kroppen ny energi efter träningen och nu blir det att slappa en stund framför datan innan det är läggdags. 
Puss; F
 
 

23 september

ligger och drar mig i sängen min sista lediga morgon och om en stund kommer farmor hit och lämnar cookie så ska vi fika lite. sen blir det gym innan danne kommer hem.
igår färgade och klippte jag mamma innan vi åkte till dannes bror för att hälsa på och lämna lite kläder danne köpte i turkiet till deras son. direkt där efter åkte vi till svalöv och jag klippte svärmor. fick med oss en massa svamp som de plockat i helgen som vi stekte när vi kom hem.
puss;F

21 september

lördag idag och vilken vecka det har varit. i onsdags åkte vi ifrån turkiet och värmen och var hemma tidigt på torsdagen. blev middag hos svärföräldrarna och en kväll med mina föräldrar innan sömnbristen kom ikapp oss. igår morse packade vi om våra väskor och styrde bilen mot göteborg för att njuta av en kväll med fantastiskt god mat och dricka till underhållning av magnus uggla. jag fick detta i studentpresent och det var toppen! idag när vi åkte från göteborg bestämde vi oss för att köra inom ullared och se om vi kunde hitta något, vilket vi såklart gjorde. blev en lugn hemmakväll för mig meda danne är och träffar gamla vänner. så efter mycket hotell den senaste tiden ligger jag nu i min egen säng och ska sova, och väntar på att danne ska komma hem. godnatt.
puss;F

bild från turkiet.

14 september

lördag idag och vår tredje dag här i värmen. vi har det hur bra som helst och det känns som att en vecka är alldeles för lite. men så är det ju alltid.
idag har vi varit på seaworld och solat, badat och tittat på delfinshow som var .jättebra! jag fick även uppfylla min dröm om att simma med en delfin. häftig upplevelse! annars tar vi det lugnt och njuter av värmen och drar de sista sommarkänslorna ur oss!
Puss;F






10 september

Då sitter jag färdigpackad och redo för att lägga mig och gå upp om bara ett par timmar för
att bege mig till Sturup. För nu har denna damen sommarens semester. Bättre sent än aldrig
som man brukar säga! Så imorgon vid denna tiden sitter vi och njuter i värmen och tar vara
på de sista sommarkänslorna.
Har jobbat hela dagen och det blev ganska stressigt för att packa färdigt och åka till mormor
för att hinna frisera henne innan jag åker. Nej dags att försöka få några timmars sömn. God natt!
Puss; F

Höstnytt

När jag var på Emporia i söndags hittade jag vad jag letat efter de senaste veckorna.
Nämligen höstskor och det blev ett par snygga boots. Sköna, tuffa och kan användas såväl till
fest som till vardags, jeans eller klänning! 
För några veckor sedan hittade jag även en kappa som liksom skorna är lätt att matcha både
till vardags och till fest och till olika stilar. Så när jag kommer hem från vämen kan hösten
få komma på riktigt, jag är redo! 
 
Bullboxer boots 
 
Cubus 
 
 
 
 

9 september

Gud vilken träningsvärk jag kommer ha imorgon! Körde verkligen slut hela kroppen totalt ikväll! 
Det kändes riktigt skönt, speciellt med tanke på att det var sista gången på gymmet innan turkiet.
Morgonen började med att försova sig, typiskt! Men kom till jobb i vanlig ordning och jobbade hela dagen. 
Ska jobba 8-18 imorgon också sen är det dags för en välbehövlig semester med pojkvännen! 
Nu ska jag sova och försöka komma upp i god tid imorgon. 
Puss; F

före/efter

FÖRE
 
 
EFTER
 
 Trivs som fisken i vattnet i min nya frisyr!! 
 

8 september

 
Ligger nerkrupen i renbäddad säng, och vilken söndag!!! 
Åkte med mamma och mormor ner till malmö för att göra mitt delprov i frisör och jag blev GODKÄND!!
Tog oss vidare till emporia för att äta, mysa och shoppa lite. Har umgåtts med familjen och varit ute och 
gått en långrunda. Efter en sån här dag känns det helt okej att jobba imorgon. Dessutom ska jag bara 
jobba två dagar innan det är dags för sol och värme, en vecka med pojkvännen i Turkiet! 
Puss;F

RSS 2.0