its friday!!

Efter en natt på jobb skämde mormor bort mig med frukost imorse, så snällt så! Åkte hem och fräschade till mig och är nu på salongen och inväntar fredagens första kund. Ikväll blir det vinmys med trevligt folk och resten av helgen väntar jobb.
Puss ;F





måndag

ännu en ny vecka och den började jag med möte och några ärenden. ska alldeles strax köra ner till salongen och jobba lite. Jag och min tjejkompis kom hem från Göteborg igårkväll och vilken helg vi haft!! Åkte upp i fredags och var framme vid lunch. Gick på stan och shoppade hela fredagen och gick ut och åt på kvällen. Shopping och jul på liseberg å dagen innan vi förberedde oss för ladies night på lördagskvällen. Åt och såg en bra show!!! Vi har med andra ord haft en toppenhelg!!
Med nya krafter efter att ha fått vara borta i helgen antar jag mig en ny vecka med nya utmaningar!!
Puss; F











lill-lördag

Onsdag kväll idag och det har varit en lugn dag. Har gjort vid mina naglar, hämtat och satt på en kåpa till backspegeln på bilen (som på något mystiskt sätt trillat av..), och varit en runda på salongen. Där var extremt lite att göra idag tråkigt nog men jag fick en mysig, lugn kväll för mig själv. Jag har alltid uppskattat att ha lite tid ensam, speciellt på kvällarna! Jag har börjat packa lite inför min göteborgstripp till helgen och att det ska vara så jäkla svårt att bestämma sig för vad man ska ha på sig i tre dagar.. Ibland skulle man varit kille...
Imorgon väntar en dag på salongen, packa färdigt och att fika med en gammal killkompis, har en del snack att ta igen!
Puss och godnatt; F




måndag

Ligger nerkrupen och kan knappt hålla ögonen öppna. Har mått smådåligt den senaste veckan med rinnig näsa och ont i halsen men ikväll trotsade jag detta och stack till gymmet efter jobb vilket jag kanske inte skulle gjort känner jag nu. Har ännu mer ont i halsen men hoppas det är bättre imorgon. Jag har verkligen varken lust eller tid att bli sjuk nu. Jobb imorgon också innan det blir salongen reste av veckan. Glöm inte att boka tid! :) Puss; F

fars dag och jobb

Andra söndagen i november vilket betyder fars dag och jag jobbar.. Ska hem och uppvakta pappa ikväll och ge honom lite extra kärlek idag. Har jobbat på salongen i en vecka nu och det känns jättekul att äntligen ta sig an äventyret. Tyvärr är det dåligt med kunder nu i början så har inte jättemycket att göra. Men det går framåt!
Förra helgen var vi ett gäng tjejer som starkt på 80-tals fest och hade hur kul som helst! Kom hem på morgonen och var helt utslagen på kvällen då jag och en kompis lagade mat och mös. Har jobbat hela veckan, både på salongen och som assistent. I fredags kväll fick jag hoppa in och jobba natten och igårkväll kom dannes kompis och flickvän in till helsingborg och vi åt thaimat och bowlade innan vi fortsatte kvällen hemma hos danne. Blev ganska sent så jag är lite småtrött idag. Men har haft en trevlig helg och är redo för nästa vecka!
Puss; F







RSS 2.0