fredag

Redan fredag och en ny helg på ingång. Det är dessutom första gången på hela sommaren jag är ledig två helger i rad. Det ni!!
Förra helgen var superrolig då vi åkte upp till Tranås hela familjen för att ha en jättesläktträff med farfar, alla hans syskon och alla pappas kusiner med familjer. Vi började med lunch och att alla skulle presentera och träffa varandra innan jag och kusinen drog igång lekarna. Man märkte tydligt att alla var släkt på ett eller annat sätt för vilka vinnarskallar hela högen! 
Vi hade även vattenlek på schemat och alla som ville åkte jetski, "ring" och vattenskidor. Superkul! 
Efter god mat blev det dans långt in på natten och på söndagen begav sig alla nöjda och glada hemåt runt om i Sverige igen. Har jobbat nätter hela veckan och blir likadant i natt så riktigt hela helgen är jag ju inte ledig.. 
Imorgon ska vi fira morfar som fyllt år så nu ska jag förbereda lite presenter. 
Puss;F
 

tisdag

13 augusti och kan det vara så att hösten redan klampar in? usch nej, så kan det väl inte vara? 
Sommaren går som varje år alldeles för fort medans vinterhalvåret känns hur långt som helst. 
Aja. Även om jag har lite planer för hösten vet jag inte vad jag ska göra eller ens vad jag vill.. Men 
så är det väl många som känner när man slutat skolan antar jag.. 
 
Har jobbat två nätter nu och har förundransvärt nog ett par dagars ledigt framför mig. Har precis varit ute och gått en lång runda här i Landskrona och jag hittar verkligen inte bland alla cykelvägar. Det lär nog ta ett tag. Men det är alltid skönt att få röra på fläsket så nu kan man lägga sig med gott samvete.
Firade mig och min bror i helgen och vilken tur att vi hade partytält för vilket åsk-och regnoväder som kom över oss precis när vi satt och åt.  Men det blev en mycket lyckad kväll blandat med släkt och vänner som för några av oss slutade med utgång i Helsingborg. 
Puss;F
 
 

händelser under året som gått

senast jag skrev var i oktober såg jag och jag skyller på ont om tid och att jag helt enkelt inte känt för det. 
men man kan ju säga att det hänt en hel del sedan dess!
 
ja jobbade mycket bredvid skolan hela hösten, firade julafton med släkten (jobbade på natten) och på nyår var vi tre par hos oss i helsingborg och hade det mysigt med god mat.
skola och jobb innan det var dags för skidresa till österrike med farbrors familj men tyvärr slutade veckan efter två dagar för mig då jag slet av mitt korsband i backen. Så jag åkte hem till mormor och började på sjukgymnasik för att tre veckor senare kunna åka till Thailand med Daniel och vår vän Pontus. Hade tre fina veckor och efter det var det skola, jobb och planering av student som gällde!  
Puss; F
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

nytt liv, nya tag!

Nu har jag tagit studenten och min första sommar utan sommarlov börjar så gott som gå mot sitt slut och det medför blandade känslor. Man har alltid varit så van vid att ha skolan som en trygghet till hösten men nu är det över vilket också är väldigt skönt. Jag har lite på gång under hösten och kan därför inte avslöja exakt vad jag ska syssla med men det kommer bli delvis som frisör och delvis kommer jag fortsätta som personlig assistent ett tag till. 
sommaren har tyvärr nästan endast bestått av jobb så har knappt hunnit träffa mina vänner. jag jobbar så varierade tider: nätter, helger osv. medan de flesta av mina vänner jobbar "vanligt" måndag-fredag. men så är det, cash is king helt enkelt! 
förutom jobb har jag flyttat till borsstahusen och har dessutom fyllt 20 vilket ska såklart firas på lördag. blir släkt och vänner i nya huset i landskrona. 
 
efter mycket text kommer lite bilder från bal och student 2013. 
puss; F
 
 
 
 

RSS 2.0