Spanien

Nu sitter jag nyduschad och färdigpackad och ska snart lägga mig för att sova några timmar innan vi beger oss till spaniens varma vindar. Det ska uppriktigt sagt bli riktigt skönt att lämna det här hemma, byta miljö och friska upp sig lite. Sola i två veckor, vi får se hur det går.
Dags att vila ögonen ett tag.
Puss; F

PARIS!

En vecka har gått sedan sist och jag har haft fullt upp med en massa plugg och betyg. De slutar i alla fall hyfsat vilket är skönt. Nu har vi ingenting kvar i skolan så nu gör man inte annat än längtar tills på fredag då det äntligen är skolavslutning. Har ingenting speciellt som händer de sista dagarna innan jag reser så vi får se vad som dyker upp.

Nu kommer lite bilder från paris!
Puss; F


Flygplatsen påväg


Sacre Coure


Båten på Saine


Mona-Lisa


Konstnär


Eiffeltornet


home sweet home

Nu är jag hemma från Paris och har haft en underbar helg. Ska lägga in bilderna när jag fått de mormor tagit för min kamera fungerade inte första dagen. Så bilderna får vänta ett tag till och då kommer de galna äventyren vi varit med om också!
Igår och idag blev det skola och dagarna blir bara mer och mer onödiga. Har dock ett par prov kvar. Sommarlovet är verkligen efterlängtat nu, jag är skoltrött till tusen. usch.
Nu ska jag plugga natur och människokroppen.
Puss;F

RSS 2.0