Austria here i come

Ja för nu är det dags att bege sig bort från Sverige ett tag och åka ner mot Österrike och tillbringa sportlovsveckan med en massa skidåkande och after-ski. Kommer bli hur bra som helst om jag själv får säga det!
Självklart kommer jag sakna många, vissa mer än andra, men om en vecka är jag hemma igen och då blir det full fart. Så nu får ni ha det bra i slask och rusk för jag ska ner till snö-solen och ha det gott.
Puss; F


I backen för två år sedan.

you are good, J

Du är bra, på ett helt annat sätt än du själv tror. Du har inte den status du kanske
förväntas ha men du har ett väldigt fint och trevligt inre. Lyckas alltid få en att le.
när man ser att du skrivit något blir man glad för man vet att det alltid är någonting
att se framemot. Ingenting negativt. Det är vad du är. En positiv person vilket är
en väldigt bra personlighet. Men det vet du nog inte, för ingen brukar berätta det för
dig. Men nu gör jag det. Försöker skriva med ord hur det känns att prata med dig, hur det
känns när man vaknar på mornarna och du varit med hela natten. Inte bokstavligt men i de
fina drömmarna där man ler, där man skrattar. Du är en person man inte kan ha tråkigt
med och som man aldrig ser arg. Haha, skrattretande att tänka att du kan vara arg.
Att umgås med dig är väldigt enkelt. Rakt och lätt. Man pratar, man skrattar och sen
är det bra. Inget överdrivet utan man är den man är vilket är en väldigt skön känsla.

Att man inte känner en människa speciellt bra men ändå vet så mycket är intressant, det
gör att man vill veta mer. Lära känna personen, och sådan är du. Mystisk och intressant.
Men också ett stort frågetecken, man vet liksom aldrig. Man kan inte läsa dig, inte alls.
Och det är också en stark anledning till att du är så pass intressant som du är. Man vill
lära sig vad du tycker om och inte tycker om men nej, så öppen är du inte. Än.
Det jag ville säga var att du är bra, mycket bättre än du tror och inte alls på det
sätt du tror att du är bra. Du har fina egenskaper vilket för dig till en fin person.
Tack, du är bra.

:D

Och jag måste bara sticka in att jag fick MVG på mitt slutbetyg i datakunskap och likadant i hela kursen, stolt eller? :D Och när jag ändå är igång fick jag VG på matteprovet. Känns som om det kan bli bra denna terminen. Man är ju på topp. Hehe

tears

När tårarna faller gör det ont i hela kroppen men det är skönt. Man är arg, ledsen, besviken, glad. Ja man är allting på samma gång. Och när man inte känt tårarna på länge undrar man vart man är påväg, håller jag på att bli bra igen? Kanske, men det är något som visar sig, kanske i drömmarna. Ja där visar sig mycket, känslor och tankar. Tårar är någonting fint, något väldigt exkusivt. Man ska vara glad över att gråta. Kan man fortfarande gråta visar det att man än har känslorna med sig på vissa stadier och inte tappat sig helt. Men när man då inte gråter längre och inte känner någonting alls? Har man förlorat då?
Nej, nu är det början på något nytt. Dags att ställa sig på nya ben.
Tears as falling tonight is not really there.

Skola idag och det gick bra, veckorna bara rusar fram vilket både är skönt och panikslaget. Bara lite över 60 skoldagar kvar till sommarlovet. Hur ska vi hinna med allt vi ska hinna med i alla ämnen? Hur ska jag klara plugga, träna, träffa viktiga personer och samtidigt låta tiden gå? Tid är ett mysterie. Ibland vill man bara att den ska ta slut och ibland vill man att den ska vara för evigt.
Vi hade i alla fall tyskprov idag och det kändes okej, får se vad det blit utav det. Inga fler läxor denna veckan. Skönt!
Sen bär det av till Österrike och oj vad jag ska åka i backarna. Men det får bli en massa plugg också, två prov när vi kommer tillbaka. Det ska nog gå!
Kameran ska självklart med och förhoppningsvis blir det massvis med fina bilder på snö och skidor och alla fina människor som kommer göra denna resan underbar.
Dags att sova lite nu? Yes.
Tack för en bra dag.
Puss; F

rykten är falska sanningar

Känslor är jobbigt.
Känslor är underbart.
Känslor får en att må bra.
Känslor får en att tro allt är över.



Men att folk tror gör mest ont av allt. Att det snackas och att man faktiskt tror på sånt som är så ologiskt att man kan lista ut att det inte är sant hur lätt som helst. Man kan inte sudda ut dem utan de står alltid kvar, skrivna i ryggen och blickarna svider. De som kommer på struntprat, är de avundsjuka eller vad vill de nå ut med det? Det är sånt man aldrig får veta men att kunna trampa bort allt som sägs är ett äventyr. Ena dagen går det framåt, andra flera steg bak. Att försöka leva som om man är ren, helt felfri är ett mysterie. Ingen är felfri och det finns ingen som är perfekt, dock finns det de som är mycket nära men nej, alla har sina mörka sidor som förr eller senare kommer att visa sig. Kanske vid de tillfällen man tror det som alldra minst.
Men att klara av att ta det, ta det som sägs med en klackspark och gå vidare. Kunna skratta och ha kul utan att det är falska leenden man visar, då har man blivit stark. Trots att
vägen dit är lång så är det så skönt när man nått över. Otroligt. Man kan inte sluta le och det är underbart. Det räcker att jag vet vem jag är, så länge jag vet det kan har må bra och ha det hur bra som helst. Sen vem som vill bjuda in och veta vem jag är, det är upp till omgivngen. Ge alla som vill en chans, eller två. Så många som behövs för att man ska klara leva och le.
Idag är dagen då ingenting ska kunna trycka ner mig, den dagen jag står på egna ben och inte låter ett falskt rykte bestämma vem jag är.!


Det blev en text idag, lite känslosam kanske men ibland måste man få skriva av sig lite. Att höra rykten om någon man tycker om och som man vet är långt ifrån sanningen är som ett knivhugg långt in i själen för det finns ingenting man kan göra. Det som sägs det sägs och man ska bara lära sig att inte tro utan att veta.

Idag var det skola och dagen gick väldigt snabbt, har tagit lugnt sedan jag kom hem och nu blir det att plugga. Sen är det bara veckan ut innan det är dags för lov, efterlängtat! Då dra jag till Österrike för att åka skidor vilket kommer bli såå härligt! I veckan händer ingenting särskilt vad jag vet mer än att min lilla bebis louise kommer hem som en neger från egypten imorgon och det ska bli härligt att träffa henne igen.
Ha det.
Puss; F


slapp-lördag

Vaknade imorse, lite smått sleten efter en lagom trevlig kväll. Ledig denna helgen och har tagit det lugnt hela dagen innan jag på kvällen åkte med familjen till farmor för att äta god mat med trevligt sällskap. Jag och kusin gick hem till henne och tittade melodian och här sitter jag nu, vid hennes data och har fått hjälp med ny design och fått låna en superfin bild till min blogg. Det tackar jag för! Jättesnällt!
Nu ska vi bege oss ner för gatan till farmor igen och äta lite efterrätt och sedan blir det sängen.
Puss; F

insnöad vs. sjuk

Blev ingen träning alls i tisdags pga av vädret! Blir man arg eller? När man för en gångs skull ska vara flitig och röra på sig så hindrar någonting sådant en.. Usch. Och ja, på onsdagen var man insnöad än en gång vilket inte förvånade mig men ganska skönt att ha en dag hemma med lillebror. Vi gjorde pannkakor till frukost och hade en riktig slappdag vilket behövs det också ibland.:)
På kvällen blev jag sämre och febern steg, jag fick lite besök och sedan var det dags för sängen men inte ville febern och huvudvärken låta mig sova nej.
Upp på morgonen och kände att jag inte skulle klara skolan. Blev en hemma-dag idag också och blir antagligen det imorgon också då min feber inte blivit något snällare. Så fick jag inte tränat denna veckan heller, jo i måndags. Puh! Börjar bli riktigt trött på vädret nu, fram med lite vår tack!
Sängen nu så man orkar vara vaken på dagstid imorgon. Hehe
Puss; F







I wanna be better.

färga hår och träna

Måndagen blev skola och sedan direkt till louise där vi färgade mitt hår lite lagom orange igen. Haha, någon gång ska det väl kunna bli bra.. Sen stack vi och tränade, aerobic blev det och det gick bra. Kul att få röra på sig! Vi begav oss hem till louise igen för att äta och sedan blev det hennes tur att få färg i håret. Från blondt till brunt, mycket fin förändring. Åkte hem och somnade ganska direkt och nu är jag uppe. Kvart över nio är klockan och jag ska åka till skolan runt 11-12 idag. Väldans skönt med sovmorgon för en gångs skull!
Ikväll blir det två pass träning, först dans och sedan innebandy. Great, säger jag bara!
Nu ska jag börja klä på mig och äta lite.
Puss; F

RSS 2.0