Höstens hårtrender

Jag gjorde ett liknande inlägg förra hösten och en del hänger i även i år. Här kommer tre hårtrender som kan inspirera och piffa till den allra enklaste outfit! 
 
Den låga hästsvansen är ännu lite hetare denna hösten och för er med långt hår är detta absolut en av "it" lookerna. Svansen får gärna vara slarvig och yvig men även stramt och rakt är superhett. Om man vill variera sig ännu lite mer är ett bra tips att använda flätor på olika sätt.
 
 
Den djupa snedbenan kommer tillbaka och utmanar mittbenan som varit modern under en tid. Bäst i höst är de spikraka djupa snedbenorna på ett långt svall. Men att använda en djup bena, rak eller sick-sack när man sätter upp håret är absolut inte fel det heller!! 
 
 
 
 
Ett tredje tips inför hösten och som inte funnits med så länge är att ta fram sin inre punkstil. Denna trend är lite mer för den vågade men man kan även göra det lite diskret. Använd löshår i olika former, luggar och flätor är toppen! Och löshårstrensar i färg är ännu bättre! Att sätta till en slinga i någon speciell färg för en kväll, oavsett om man har håret utsläppt eller uppsatt. Det piffar till vilken look som helst och är jättelätt och är ingenting som tar en massa tid. Du väljer själv hur avancerat du vill göra det. 
Vill man inte sätta punkstilen i håret kan man även använda inspirationen i accessoarer eller make-up. 
 
 
 
 
 
Det roliga med dessa tre trender är att det är lätt att blanda dem och ta fram det man tycker bäst om med dem! Men satsa på mycket färg och accessoarer som sticker ut för dig som vågar och en snäll stram, låg hästsvans eller fläta för den blyga! Låt fantasin flöda, den är det enda som kan stoppa dig!! 
Puss; F
 
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0