tears

När tårarna faller gör det ont i hela kroppen men det är skönt. Man är arg, ledsen, besviken, glad. Ja man är allting på samma gång. Och när man inte känt tårarna på länge undrar man vart man är påväg, håller jag på att bli bra igen? Kanske, men det är något som visar sig, kanske i drömmarna. Ja där visar sig mycket, känslor och tankar. Tårar är någonting fint, något väldigt exkusivt. Man ska vara glad över att gråta. Kan man fortfarande gråta visar det att man än har känslorna med sig på vissa stadier och inte tappat sig helt. Men när man då inte gråter längre och inte känner någonting alls? Har man förlorat då?
Nej, nu är det början på något nytt. Dags att ställa sig på nya ben.
Tears as falling tonight is not really there.

Skola idag och det gick bra, veckorna bara rusar fram vilket både är skönt och panikslaget. Bara lite över 60 skoldagar kvar till sommarlovet. Hur ska vi hinna med allt vi ska hinna med i alla ämnen? Hur ska jag klara plugga, träna, träffa viktiga personer och samtidigt låta tiden gå? Tid är ett mysterie. Ibland vill man bara att den ska ta slut och ibland vill man att den ska vara för evigt.
Vi hade i alla fall tyskprov idag och det kändes okej, får se vad det blit utav det. Inga fler läxor denna veckan. Skönt!
Sen bär det av till Österrike och oj vad jag ska åka i backarna. Men det får bli en massa plugg också, två prov när vi kommer tillbaka. Det ska nog gå!
Kameran ska självklart med och förhoppningsvis blir det massvis med fina bilder på snö och skidor och alla fina människor som kommer göra denna resan underbar.
Dags att sova lite nu? Yes.
Tack för en bra dag.
Puss; F

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0